T: 016 49 04 44 - info@welovehungaria.be

endodontologie

TANDARTS

Murilo Von Zuben werd in 1989 in Lissabon, Portugal geboren. In 2012 studeerde hij af als master in de tandheelkunde aan de universiteit van Lissabon.

Hij volgde er ook een postgraduaat: “Teaching methodologies on oral surgery” van 2012 tot 2013. Nadien volbracht hij nog een postgraduaat specialisatie in de endodontie van 2013 tot 2016.

In 2017 werd zijn artikel "Worldwide Prevalence of Mandibular Second Molar C-Shaped Morphologies Evaluated by Cone-Beam Computed Tomography gepubliceerd in ‘The Journal of Endodontics’,

Murilo beoefent exclusief de endodontologie.

Hij werkt zowel in de praktijk Brudent/Megabite&Co Brussel als We love Hungaria/Megabite&Co Leuven.

TANDARTS

Jan Berghmans werd geboren in Leuven in 1960. Hij liep klassieke humaniora in het St Jan Berchmans college in Brussel en studeerde magna cum laude af als tandarts aan de VUB in 1983.

Jan is mede-oprichter en gewezen voorzitter van de oudste Belgische endodontievereniging, de Flemish Society of Endodontology (FSfE). Hij is certified member van de European Society of  Endodontology (ESE), was country representative voor België bij ESE en IFEA (International Federation of Endodontic Associations) en is erelid van de Bulgaarse vereniging voor endodontologie.

Jan is een veelgevraagd nationaal en internationaal spreker en is tevens gastdocent in de postgraduaatopleiding endodontologie aan de Faculdade de Medecina Dentaria de Universidade de Lisboa en de Universidad Rey Juan Carlos in Madrid.

Jan beoefent exclusief de endodontologie in onze Megabiteandco verwijspraktijken in Brussel en Leuven.

Vaartkom 37

Leuven

016 490444

Bel ons!

Openingsuren

ma-vr 08:00-18:00

Meer informatie?

info@welovehungaria.be