T: 016 49 04 44 - info@welovehungaria.be

esthetische en prothetische tandheelkunde

TANDARTS

Anna Braeckmans werd geboren in Leuven in 1993. Ze studeerde in 2016 cum laude af als algemeen tandarts.

In 2020 behaalde ze magna cum laude het postgraduaat in de Restauratieve Tandheelkunde aan de KU Leuven waar ze onderzoek uitvoerde naar de exploratie van bioglass als mogelijke verbeteraar van hechting van composiet aan dentine.

In 2018 won Anna de Benelux Ceram.X case-contest en behaalde zij eveneens de derde plaats op de Global Ceram.X case-contest. In 2019 werd ze tweede in de Benelux GC Essentia Academic Excellence contest.

In 2020 werd Anna uitgenodigd als gastspreker op het tandheelkundig evenement ‘Marseille meets Leuven’ waar ze sprak over complete rehabilitaties aan de hand van de injection molding techniek.

Anna haar interessegebied omvat adhesieve tandheelkunde waarbij zo veel mogelijk eigen tandweefsel wordt gespaard en er via de kleeftechniek een esthetisch én functioneel resultaat wordt bekomen. Hiervoor liep zij een maand mee bij DDS Marco Gresnigt in Groningen.

TANDARTS

Vincent  Bielen werd geboren in Hasselt in 1988. In 2011 behaalde hij met grote  onderscheiding het diploma master in de tandheelkunde aan de KU Leuven.

In de lijn van zijn interesse voor esthetische en prothetische behandelingen volgde hij nadien een driejarige specialisatie Restauratieve Tandheelkunde onder leiding van Prof. Ignace Naert, die hij eveneens met grote onderscheiding volbracht.

Hij voerde daarnaast ook onderzoek naar hechtingen aan zirconium restauraties op het labo Biomat in Leuven, onder leiding van Prof. Bart Van Meerbeek. Dit onderzoek werd gepubliceerd in het tandheelkundig tijdschrift “Journal of Dentistry” en werd in 2014 in Dubrovnik gepresenteerd op het ‘International Association of Dental Research’ congres. Hij behaalde ook de eerste plaats in de Benelux Ceram.X case-contest in 2014 voor beste esthetische composietbehandeling.

Vincent legt zich vooral toe op uitgebreid restauratief en esthetisch werk. Hij werkt zowel in de praktijk Megabite Brussel als in Megabite Leuven.

Vaartkom 37

Leuven

016 490444

Bel ons!

Openingsuren

ma-vr 08:00-18:00

Meer informatie?

info@welovehungaria.be