T: 016 49 04 44 - info@welovehungaria.be

parodontologie

TANDARTS

Alexander Tzovairis werd geboren in 1975 in Thessaloniki (Griekenland) en heeft de Franse en Griekse nationaliteit. Hij beoefent exclusief parodontologie en implantologie sinds 2002 in Griekenland, Luxemburg en in België, waar hij momenteel ook woont.

Hij behaalde zijn Master in de Tandheelkunde aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki en zijn specialisatie Parodontologie aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

Sindsdien volgde hij meerdere Masteropleidingen om zijn specialisatie in minimaal invasieve parodontologie en implantologie nog te verbeteren.

Hij levert een belangrijke bijdrage aan het publiceren van rapporten op verschillende mediaplatformen. Hij heeft een grote interesse in het gebruik van lasertechnieken bij parodontale behandelingen, minimaal invasieve protocollen van implantologie, piezo chirurgie en ‘the use of autologous dentin and PRF growth factors as biomaterials for bone regeneration’.

Hij is een veelgevraagd internationaal spreker voor Innovato Holdings (VPI Cervico System) en Devemed Instruments, mede-auteur van de ‘Cervical Socket plug technique’ en hij onderzoekt nieuwe benaderingen van zacht weefselbeheer om de behandeling van partiële en volledige edentate implant situaties te optimaliseren.

Vaartkom 37

Leuven

016 490444

Bel ons!

Openingsuren

ma-vr 08:00-18:00

Meer informatie?

info@welovehungaria.be