T: 016 49 04 44 - info@welovehungaria.be

Prothetische & Esthetische tandheelkunde

PROTHETISCHE & ESTHETISCHE TANDHEELKUNDE

Kronen, bruggen, implantaten, gedeeltelijke of totale protheses… Prothetische tandheelkunde zorgt niet alleen voor het herstel van de bijt-, kauw- en spraakfunctie maar ook voor de esthetiek van het gebit.

Een brede en natuurlijke smile? Die helpt u lachend door het leven te gaan. Een gezond gebit is natuurlijk belangrijk voor uw gezondheid. Maar een mooie glimlach is minstens even belangrijk om goed in uw vel te zitten. Wat kan prothetische en esthetische tandheelkunde voor u glimlach betekenen?

  • Duurzaam hersteld
  • Natuurlijke manier
  • Implantaten mogelijk
Kroon of overlay?

Te zwaar gevulde tanden en te weinig restweefsel voor klassieke vullingen? Dan kunnen wij uw tanden met een indirecte porseleinen kroon of overlay duurzaam herstellen.

Facings

Composiet- of porseleinen facings helpen uw glimlach op een prachtige en natuurlijke manier te herstellen.

Implantaten geplaatst?

Dan kunnen we een kroon, brug of prothese op deze implantaten connecteren.

Implantaten niet mogelijk?

Indien implantaten niet mogelijk zijn, kunnen we afwezige tanden door middel van een brug vervangen.

Rubberdam

Bij al onze behandelingen wordt er rubberdam gebruikt. Waarom? Om een droog werkveld zonder speeksel te creëren en zo een kwalitatieve behandeling te garanderen. Bovendien is het voor u, als patiënt, erg comfortabel omdat u geen slijpsel, brokstukjes of water in de keel krijgt. Ook vergrotingsapparatuur, zoals loepen en operatiemicroscopen, worden steeds bij alle behandelingen gebruikt wat een veel hogere precisie toelaat.


Vaartkom 37

Leuven

016 490444

Bel ons!

Openingsuren

ma-vr 08:00-18:00

Meer informatie?

info@welovehungaria.be