T: 016 49 04 44 - info@welovehungaria.be

The Team

TANDARTS

Antonio Pedro Silva werd geboren in 1981 in Porto, Portugal. Hij behaalde zijn specialisatie in kindertandheelkunde aan de Oporto Dental Medical School in 2011.
Dr. Silva is oprichter van het Pediatric Dentistry Forum met meer dan 44.000 leden van over de hele wereld.
Hij werd reeds uitgenodigd als Keynote spreker in verschillende landen: Italië, Spanje; Verenigde Staten, Portugal, Mexico, Rusland, Israël, Egypte, Irak, Bulgarije en Oekraïne.
Hij is lid van de PR-commissie van de International Association of Pediatric Dentistry (IAPD) en voorzitter van het Young IAPD Network voor jonge kindertandartsen van dezelfde organisatie.

Antonio Pedro Silva was born in 1981 in Porto, Portugal.
He obtained his specialist degree in pediatric dentistry from Oporto Dental Medical School in 2011.
Dr. Silva is founder of the Pediatric Dentistry Forum with more than 44,000 members from all around the world.
He has been an invited Keynote speaker in several countries: Italy, Spain; United States of America, Portugal, Mexico, Russia, Israel, Egypt, Iraq, Bulgaria and Ukraine.
He is member of the PR committee of the International Association of Pediatric Dentistry (IAPD) and chairman of the Young IAPD Network for Young Pediatric Dentists of the same organization.

TANDARTSASSISTENTE
TANDARTS

Anna Braeckmans werd geboren in Leuven in 1993. Ze studeerde in 2016 cum laude af als algemeen tandarts.

In 2020 behaalde ze magna cum laude het postgraduaat in de Restauratieve Tandheelkunde aan de KU Leuven waar ze onderzoek uitvoerde naar de exploratie van bioglass als mogelijke verbeteraar van hechting van composiet aan dentine.

In 2018 won Anna de Benelux Ceram.X case-contest en behaalde zij eveneens de derde plaats op de Global Ceram.X case-contest. In 2019 werd ze tweede in de Benelux GC Essentia Academic Excellence contest.

In 2020 werd Anna uitgenodigd als gastspreker op het tandheelkundig evenement ‘Marseille meets Leuven’ waar ze sprak over complete rehabilitaties aan de hand van de injection molding techniek.

Anna haar interessegebied omvat adhesieve tandheelkunde waarbij zo veel mogelijk eigen tandweefsel wordt gespaard en er via de kleeftechniek een esthetisch én functioneel resultaat wordt bekomen. Hiervoor liep zij een maand mee bij DDS Marco Gresnigt in Groningen.

TANDARTSASSISTENTE
PRAKTIJKCOÖRDINATOR
TANDARTS

Alexander Tzovairis werd geboren in 1975 in Thessaloniki (Griekenland) en heeft de Franse en Griekse nationaliteit. Hij beoefent exclusief parodontologie en implantologie sinds 2002 in Griekenland, Luxemburg en in België, waar hij momenteel ook woont.

Hij behaalde zijn Master in de Tandheelkunde aan de Aristoteles Universiteit van Thessaloniki en zijn specialisatie Parodontologie aan de Katholieke Universiteit te Leuven.

Sindsdien volgde hij meerdere Masteropleidingen om zijn specialisatie in minimaal invasieve parodontologie en implantologie nog te verbeteren.

Hij levert een belangrijke bijdrage aan het publiceren van rapporten op verschillende mediaplatformen. Hij heeft een grote interesse in het gebruik van lasertechnieken bij parodontale behandelingen, minimaal invasieve protocollen van implantologie, piezo chirurgie en ‘the use of autologous dentin and PRF growth factors as biomaterials for bone regeneration’.

Hij is een veelgevraagd internationaal spreker voor Innovato Holdings (VPI Cervico System) en Devemed Instruments, mede-auteur van de ‘Cervical Socket plug technique’ en hij onderzoekt nieuwe benaderingen van zacht weefselbeheer om de behandeling van partiële en volledige edentate implant situaties te optimaliseren.

MONDHYGIËNISTE

Justine behoort tot de eerste lichting afgestudeerde mondhygiënisten in België. In juni 2019 behaalde ze met grote onderscheiding haar diploma aan de UCLL in Leuven.

Mondhygiënisten stellen voornamelijk preventieve handelingen met als doel aandoeningen in de mond zoals gingivitis te voorkomen en genezen. Daarnaast werken mondhygiënisten ook nauw samen met parodontologen bij de behandeling van parodontitis. Bij een regelmatig bezoek aan de mondhygiënist voorkom je problemen in de mond; zij zijn met name dé professionals op het gebied van preventieve mondzorg.

Het is aangeraden om halfjaarlijks alternerend op controle te gaan bij de tandarts voor een algemene controle en bij de mondhygiënist voor een grondige reiniging.

MKA-CHIRURG

Olivier Beckers is een gedreven aangezichtschirurg in het universitair ziekenhuis van Brussel als deel van het European Face Centre en in het ziekenhuis Oost-Limburg te Genk. Hij werd geïnspireerd en opgeleid door zijn mentor, de wereldbefaamde professor Maurice Mommaerts, en trad onlangs toe tot diens afdeling.

Zijn expertise omvat het hele spectrum van aangezichtschirurgie met een bijzondere interesse in de esthetische en plastische aangezichtschirurgie en de hoofd- & hals oncologische en (patiëntspecifieke) reconstructieve chirurgie. Daarnaast is hij vanuit zijn opleiding tevens erg bedreven in de kaak corrigerende (orthofaciale/orthognatische) en complexere orale chirurgie.

Naast zijn professionele activiteit in het universitair ziekenhuis van Brussel en het Ziekenhuis Oost-Limburg van Genk, doorliep hij fellowships op de afdeling van professor Klaus-Dietrich Wolff (München), de afdeling van Dr. Raman Malhotra en Dr. Andre Litwin (East -Grinstead), de afdeling van Dr. Delphine Vertu-Ciolino (Lyon) en behaalde hij tevens een universitair diploma in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie aan de universiteit van Lyon. Momenteel rondt hij zijn doctoraatsthesis af aan de vrije universiteit van Brussel binnen het onderwerp ‘Towards a genderspecific approach in malar (re)construction surgery’.

Vaartkom 37

Leuven

016 490444

Bel ons!

Openingsuren

ma-vr 08:00-18:00

Meer informatie?

info@welovehungaria.be